keitä me olemme

Vaatesuunnittelija Paula-Leena Jokitie
Vaatesuunnittelija Paula-Leena Jokitie

Paula Leena Jokitie on TV- ja  elokuva-alalle sattumalta tupsahtanut tekijä. Lapin yliopistosta vaatesuunnittelijaksi valmistunut taiteen maisteri eksyi alalle Uusi Päivä -sarjan myötä. Paulis on ollut puvustajana mm. Pikku Kakkosessa, Jepu Neulasessa ja Tuhkimotarinoita – Mitä heille kuuluu nyt? – sarjassa. Paulis rakastaa Tohlopin pukuvarastoja, visuaalista ajattelua ja kuorolaulua.

Paula-Leena on ilahduttaja
Paula-Leena on visualisti
Paula-Leena on säntillinen perehtyjä
Paula-Leena on veikeä humoristi

on visualistion säntillinen perehtyjäPaula-Leena on veikeä humoristi

Pukusuunnittelija Sanja Kangas
Pukusuunnittelija Sanja Kangas

Sanja Kangas on värejä rakastava rockhenkinen pukusuunnittelija joka on työskennellyt tv-, elokuva, – mainos ja teatterituotannoissa yli 20 vuoden ajan. Lisäksi Sanja on toiminut vierailevana opettajana Aalto Yliopistossa ohjaten uusia pukusuunnittelijoita elokuvamaailman saloihin. Sanja on aina halunnut tehdä maalaiskomediaa, vaikkei krunikkalaisesta uskoisi!

Sanja on kaunissieluinen
Sanja on rautainen ammattilainen
Senja on boheemi
ROCK'N'ROLL

on kaunissieluinenSanja on rautainen ammattilainenROCK'N'ROLL

Parturi-kampaaja-maskeeraaja Jesse lahtinen
Parturi-kampaaja-maskeeraaja Jesse lahtinen

Jesse on kaikkea muuta kuin tavallinen Lahtinen. Rakastetun parturi-kampaaja-maskeeraajan kädenjälkeä on nähty niin Tampereen katukuvassa kuin konserttilavoilla, Ylen ohjelmissa, Euroviisuissa ja Tangomarkkinoilla. Jesse haaveilee näyttävistä ja haastavista projekteista muodin, taiteen ja viihteen parissa hyvällä porukalla.

Jesse on sym- ja empaattinen tyyliguru
Jesse on rakastettava
Jesse on tiimipelaaja
Jessellä on hyvät läpät

 

Ompelija Jonna Nurmi
Ompelija Jonna Nurmi

Jonna Nurmi on ateljee-ompelija tykkiasenteella. Jonna on loihtinut asiakkaiden haaveista totta jo pitkään. Hevimusiikin pauhatessa Jonna toteuttaa niin hempeän hääunelman kuin kinkyn nahka-asun. Jonnan töitä on nähty Linnan juhlissa ja Yle TV2 ohjelmissa, kuten Uudessa Päivässä. Jonna tekee ripeästi pirullisen tarkkaa työtä ja rakastaa esiintymisasujen valmistusta.

044 5510056
jonnanurmi@gmail.com
Jonna on tarkka
Jonna on joustava
Jonna on nopea tekijä
Jonna on kauneuden rakastaja

 

Puvustaja Maarit Tuononen
Puvustaja Maarit Tuononen

Puvustaja Maarit Tuononen on päivittäissarjojen päällikkö. Maarit on tehnyt tv-sarjoja ihan *tusti mm. Kotikadulla, Karjalan kunnailla, Salatuissa elämissä ja Uudessa Päivässä. Maarit rakastaa työtään koska se muistuttaa leirikoulua; tuntematon porukka, joka ryhmääntyy. Maarit harrastaa pöytälaatikkokirjoittamista ja pitää siitä miltä trikookangas tuntuu sormien välissä. Tuonoskan haaveissa on puvustaa fantasiaelokuva realististen tv-sarjojen vastapainoksi.

Maarit on pirskahtelevan iloinen
Maarit on tehopakkaus
Maarit on ongelmanratkaisija
Maaritilla on hyvä viinapää

 

Rekvisitööri Milla Uitto
Rekvisitööri Milla Uitto

Milla Uitto on rekvisitööri, joka rakastaa työssään sen monimuotoisuutta.
Milla hoitaa valmistelut, hankinnat ja kuvaukset pohjalaisella tunnollisuudella.
Hän on setannut ja rekvisitöinyt draamaa, komediaa, elokuvaa ja game showta, sekä työskennellyt tarpeistotypynä myös teatterin parissa.
Millaa kiehtoo luodut ja keksityt lavastemaailmat, joihin voisi omien sanojensa mukaan vaikka muuttaa asumaan.

Milla on tehokas
Milla on visuaalinen osaaja
Milla on monipuolinen
Milla on mutkaton hyvä tyyppi

 

Pukusuunnittelija Paula Varis
Pukusuunnittelija Paula Varis

Paula Varis on sairaan hyvä pukusuunnittelija. Ensimmäisen pukusuunnittelun Paula teki jo vuonna 2001 mutta on toiminut myös mm. yrittäjänä vaatturiliikkeessä. Paula valmistui maisteriksi Aalto Yliopiston elokuvataiteen osastolta 2012. Suunnittelun lisäksi kaavoitus sekä kankaan jälkityöt, värjäys ja patinointi sujuvat intohimolla. Paulan työnäytteitä ovat mm. Tampereen Työväen Teatterin The Nether, ja Ylen sarjat Uusi päivä 2014-18 sekä nuorten instagram-sarja Goals. Paula rakastaa to do -listojen tekemistä, ja saa säväreitä tehtyjen hommien yliviivauksesta. Historiafriikki.

050 3033779
vaula.paris@gmail.com
Paula on kokonaisuuksien hahmottaja
Paula on ajan hermoilla
Paulalla on monta lankaa käsissä
Paulalla on hyvä näkemys
Paula on karnevaalikulkueen esitanssija

Maskeeraaja-hiusmuotoilija Tytti Virjo
Maskeeraaja-hiusmuotoilija Tytti Virjo

Tytti Virjo on minuuttiaikatauluja rakastava maskeeraaja-hiusmuotoilija. Hän on innokas haastamaan itseään ja opiskelemaan uusia tekniikoita. Tytti on työskennellyt muodin, teatterin ja tv:n meikkihuoneissa, vuonna 2018 mm. Yle TV2 ohjelmat, Jaguarin i-pace mainos sekä Tampereen Komediateatterin Suurenmoista-näytelmä. Tytti vitsailee ja höpöttää mielellään, vaikka itsekseen. Tytskän unelmahommat ovat sellasia, joissa tehdään menneiden vuosilukujen tyylejä (ja ehkä zombeja) hyvällä porukalla.

Tytti on organisaattori
Tytti on ennakkoluuloton
Tytti on luova loihtija
Tytillä on ihastuttava järjenjuoksu